Social business on arvon luomisen tapa, jossa kaikki työntekijät, kumppanit ja asiakkaat ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa.

-Juho Jokinen

 

Haluatko tietää, miten social business mullistaa liiketoiminnan seuraavan viiden vuoden kuluessa? Juho Jokinen kertoo lisää Lightning Talk - videossamme miten muutokseen kannattaa varautua.

[embed]https://youtu.be/zudlUlF5W5E[/embed]

Dingle on IBM:n partnerina mukana IBM BusinessConnect 2015 - tilaisuudessa 14.10. Finlandia-talolla. Päivä kannattaakin jo merkitä kalenteriin, koska tilaisuus on täynnä mielenkiintoista ohjelmaa mm. digitalisaatiosta, liiketoiminnan kehittämisestä, asiakaskokemuksesta ja iOT:sta. Tilaisuudessa kuulet inspiroivia puheenvuoroja alan huippuvaikuttajilta, kuten eurooppalaiselta huippupuhuja Dietmar Dahmenilta sekä saat uusia ajatuksia siitä, miten tarttua uusiin mahdollisuuksiin digitaalisessa liiketoimintaympäristössä.

Lisätietoa tilaisuudesta

Subscribe to Email Updates