Suunnittelemme Dinglellä vuosittain useita kampanjoita, joissa sosiaalisen median mainonta on isossa roolissa. Monesti suunnitteluvaiheessa halutaan nähdä miltä mainos tulee näyttämään käyttäjien ruudulla, mutta on liian aikaista alkaa rakentamaan kampanjaa mainostyökalussa.

Tämän haasteen edessä Dinglellä syntyi idea sisäisestä työkalusta, jolla kuka tahansa voisi tehdä mallin esimerkiksi Instagram- ja Facebook-mainoksesta. Mallin voi sitten halutessaan liittää presentaatioon tai sähköpostin liitteeksi. Koska uskomme itse, että palvelu on parasta markkinointia, päätimme antaa työkalun kaikkien saataville.

Instagram-mainonta-mockup

Tästä päivästä lähtien myös Suomessa on mahdollista tehdä Instagram-mainontaa. Nyt onkin hyvä hetki julkaista mainosmallityökalumme ensimmäinen versio, jolla voidaan suunnitella Instagram-mainoksia. Tulemme laajentamaan palvelua myös Facebook- ja Twitter-mainoksiin, joten kannattaa laittaa Dinglen some-kanavat ja uutiskirje seurantaan.

Mene siis käyttämään työkalua tästä, ja anna siitä meille palautetta. Sinun ei tarvitse kirjautua Facebookilla tai maksaa työkalun käytöstä mitään.

Subscribe to Email Updates