Dingle hakee kokopäiväistä assistenttiharjoittelijaa tammikuusta 2016 alkaen työharjoitteluun noin viiden kuukauden jaksolle.

Assistenttiharjoittelijan työtehtäviin kuuluvat yleiset toimistotehtävät, mm.

- tietokantajärjestelmän hallinnointi

- palkanlaskennan tuki

- toimiston info-sähköpostitilin hallinnointi

- avustavat henkilöstöhallinnan tehtävät

- sisäisten tapahtumien suunnittelu, toteutus ja viestintä

- matkojen ja majoitusten varaaminen

- vieraiden vastaanottaminen

Voit olla etsimämme harjoittelija, jos olet opiskellut jo muutaman vuoden esim. tradenomiopintoja, hallitset MS-ohjelmat, olet innokas oppimaan uutta ja tartut aktiivisesti tehtävään kuin tehtävään. Toivomme myös sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa ja lisäksi katsomme ruotsin kielellä kommunikoinnin eduksi.

Tarjoamme sinulle aamupuuron lisäksi mahdollisuuden ottaa osaa DPT:n (Dingle Party Team) tapahtumiin sekä DingleFit -aktiviteetteihin. Meillä saat monipuolista kokemusta assistentin tehtävistä nuorekkaassa ja inspiroivassa ilmapiirissä, Töölönlahden rannalla. Tehtävän palkkaus on 1200 €/kk.

Lähetä työhakemuksesi ansioluetteloineen ke 25.11. mennessä osoitteeseen rekry@dingle.fi. Merkitse osoitekenttään "Assistenttiharjoittelija". Lisätietoja harjoittelusta antaa Johanna Moilanen, johanna.moilanen@dingle.fi.

Dingle on pohjoismaiden suurin ja kokenein sosiaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Digitalisoimme ja kehitämme asiakkaidemme liiketoimintaa vastaamaan meneillä olevan murroksen tuomiin haasteisiin. Konsultoimme ja palvelemme yritysjohtoa, myyntiä, asiakaspalvelua, markkinointia ja viestintää.

 

 

Subscribe to Email Updates