Lukion ensimmäinen vuosi Kalliossa päättyy ja kesätyöni Dinglellä alkavat. Olen Ida O’Mahoney. 16-vuotias iloinen opiskelija Helsingistä. Hain Dinglelle keväällä kesätöihin, sillä minua kiinnostavat media ja markkinointi ja Dinglen ilme on minusta juuri oikea: positiivinen ja innovatiivinen. On hienoa päästä Dinglen tiimiin kesäkuun ajaksi.

image2  image1  image3

Ensimmäisen aamun fiilikset ovat innostuneet ja jännittävät. Kun avaan toimiston oven, tervehditään minua iloisella hymyllä ja ikävä jännitys katoaa.

[embed]https://youtu.be/RfM9ehHRvvQ[/embed]

Aamukokouksessa jaetaan ruusuja ja aloitetaan uusi viikko hyvillä mielin. Minulle annetaan oma työläppäri, -kännykkä ja -pöytä ja tiedän, että tulen viihtymään Dinglellä. Iloinen työporukka tekee hyvää työtä ja sen huomaa. Toimistossa vallitsee rento ilmapiiri ja kaikille annetaan rauhaa keskittyä. Minut perehdytetään työtehtäviini ja muihin Dinglen käytäntöihin. Kaikki tuntuu selkeältä.

Dingle Daily Show 

Dingle daily show -snapchat sarja on vastuullani. Seuratkaa snapchatissä @dinglesnap. Päivittäinen sarja kesätyöntekijän puuhista Dinglellä, behind the scenes -matskua ja Dinglen työntekijöihin tutustumista, aamukahvista läppärin sulkemiseen asti.

https://youtu.be/-CF0agoIP_4

[embed]https://youtu.be/obUVtNIICYE[/embed]

[embed]https://youtu.be/Qf-qfxl8C6Q[/embed]

Kuukausi tuo tullessaan toivottavasti paljon. Uusia ihmisiä, kokemuksia, haasteita ja nauruja. Töölöläisestä toimistosta tulee minulle varmasti tuttu paikka ja saan arvokasta kokemusta työelämästä, markkinoinnista ja mediasta. Tulee hyvä kuukausi.

 

Subscribe to Email Updates