Kesäkuu on vierähtänyt nopeasti ja kesätyöni Dinglellä päättyy. Kuukausi on opettanut minulle paljon niin työelämästä kuin markkinoinnista ja hyvästä työyhteisöstä. Olen kiitollinen saamastani mahdollisuudesta olla osa tätä tiimiä kuukauden.

Minulla on ollut niin hauskaa ja olen saanut tehdä monipuolisesti erilaisia asioita, kuten pitää Snapchatissa Dingle Daily Show’ta, olla mukana kuvauskeikoilla, kirjoittaa blogitekstejä, tekstittää videoita ja olla mukana Dinglen hauskoissa tapahtumissa. Parasta on ollut työporukka, jonka kanssa on saanut nauraa ja jolta on saanut apua aina, kun sitä on tarvinnut. Teitä tulee ikävä!

Ikäisilläni kesätyöpaikan saamisessa riittää haastetta. Luotan kuitenkin siihen, että ahkera hakeminen ja avoin mieli avaavat paljon ovia. Työkokemus on todella hyödyllistä tulevaisuuden kannalta ja jos sitä on mahdollista kartoittaa, kannattaa tuo mahdollisuus käyttää hyväksi!

Lopuksi haluan vielä kiittää Dingleä mahtavasta kuukaudesta. Ja muistakaa: ”Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life”.

 

Highlights of our week 

Maanantai, ja samalla viimeinen viikkoni kesätöissä täällä Dinglellä, alkaa juhannuksen jälkeen sateisissa tunnelmissa. Aamukokouksen ja ruususeremonian jälkeen aletaan töihin ja aloitan Priden bannerin suunnittelun. Lounaan jälkeen toimistolle palatessamme sataa jo niin paljon, että teillä tulvii. Onneksi toimistolta saa kuumaa kaakaota.

Aurinkoinen tiistai pitää sisällään iloisen työmatkan, Sannan blogipostauksen http://dingle.fi/2016/06/28/mainonnan-uusi-seksi/, riisipuuroa, lounasta amfiteatterilla ja Pride-kamppeiden ostoa.

Keskiviikkona maalaamme Jennin kanssa Pride-banneria. Nyt on Dinglen tiimi valmiina lauantain Prideen! Tekstitän myös Youtube-videoita ja hoidan valmiiksi kaikki työt, sillä torstaina on viimeinen työpäiväni.

Torstai, viimeinen työpäiväni on niin haikeutta kuin iloa täynnä. Viimeinen aamupuuro, viimeinen lounas jengin kanssa ja vielä pienet läksiäisjuhlatkin, jossa kuultiin kauniita sanoja ja annettiin halauksia. Niistä tämä päivä koostui. Olen niin kiitollinen tästä kuukaudesta, kiitos Dingle!

Subscribe to Email Updates