Hei tytöt, minne matka?

Sanna: Kuuntele tää biisi ja arvaa!
Karo: Otsikkokin sen jo kertaa, New Yorkiin Advertising Weekille!

Miten te sinne lähdette?

K: Tämä oli itseasiassa mun palkintomatka. Meillä oli töissä Dingler of the Year -äänestys ja tällä kertaa ääniä sateli kunnioitettavasti allekirjoittaneelle. Meillä on kyllä niin kivaa porukkaa töissä, että kuka tahansa meistä olisi ansainnut tän kunnian. Viime vuonna palkintona oli reissu Cannes Lions -festareille, tänä vuonna matka suuntautuu Advertising Weekille.
S: Meidän tiimi taas käy kouluttautumassa Hyper Islandissa ja tarkoituksenani oli lähteä Manchesteriin tässä syksymmällä. Tilaisuuden tarjoutuessa vaihdoin kuitenkin oman matkani Nykiin (Manse vai Nyki, kamoon).

Mikä Advertising Week oikeastaan on?

S: Markkinointialan osaajia hemmotellaan 26.9.-30.9.2016 kovan tason puhujilla, seminaareilla ja workshopeilla. Advertising Week järjestetään vuosittain New Yorkissa, Lontoossa ja Tokiossa. Tänä vuonna uutena listalla oli myös Havanna. Ehkä sinne ensi vuonna?
K: Ohjelmaa katsoessa pää meni kyllä pyörälle, on niin paljon mistä valita. Erityisesti B2B-puolen ja markkinointiteknologiaan liittyvät puheenvuorot kiinnostavat. Lavoilla nähdään viikon aikana 1017 puhujaa. Toivotaan että päästään kuulemaan ja inspiroitumaan mahdollisimman monesta.

Mitä puhujia odotatte eniten?

K: Facebookin Sheryl Sandberg kiinnostaa. Kaikkien pitäisi lukea Sandbergin Lean in ainakin kerran! Niin naisten, kuin miestenkin. Seth Godinia odotan toki myös vähintään yhtä paljon.
S: Mashablen CEO Pete Cashmore. Time -lehti on valinnut Cashmoren 100 vaikutusvaltaisimman ihmisen listalle ja muutenkin Cashmoren tie on ollut aika vaikuttava. Arianna Huffington on myös pakko nähdä.

Miten teidän matkaa voi seurata?

K: Dinglen snäppipuhelin lähtee mukaan, joten sieltä voi nähdä reissutunnelmia livenä pe 23.9 alkaen. Advertising Weekin ohjelma alkaa maanantaina, joten linjoille viimeistään silloin! Jos tili ei ole vielä tuttu, niin lisätkäähän se nyt nimellä dinglesnap
S: Snäpin lisäksi tehdään sieltä Dinglen podcastia. Olen kesän jälkeen ottanut siitä vetovastuun ja uskon, että saadaan ensi viikolta kasaan mielenkiintoista matskua, josta saadaan koostettua hyvä Dinglecast jakso.

Juuh, hyvältä kuulostaa! Ei muuta kuin hyvää reissua!

S: Kiitos!
K: Over & out!

dsc_1906-1

Karoliina Kontinen toimii Dinglellä accounttina. Töissä häntä inspiroi nykykäsitysten haastaminen ja ennakkoluulottomuus uusien asioiden testaamiseen. Hän myös pitää huolen siitä, että asiakkuustiimeissä tehdään saumatonta yhteistyötä. Vapaa-ajallaan Karoliina etsii vimmatusti unelmien asuntoa Lauttasaaresta, vinkkejä näistä saa laittaa hänelle vaikkapa snäpin kautta.

Sanna Nopanen on luovana suunnittelijana Dinglellä. Sannaa kehutaan asiakkaiden parissa luovuudestaan ja raudankovasta ammattitaidostaan. Työkavereiden keskuudessa hän on tunnettu hyvistä jutuista ja hersyvästä naurustaan. Töiden ulkopuolella Sannaan saattaa törmätä Elixian aamusalilta tai väijymästä kaupungin söpöimpiä koiria. Dinglellä hän viettää jo neljättä vuosipäiväänsä.

Subscribe to Email Updates