Vuodenvaihde lähestyy, ja se voi tarkoittaa vain yhtä asiaa: Somekalenteri 2019 on täällä!

*Pikainen paussi hurrauksia ja aplodeja varten.*

Kyllä, Dingle antaa jo neljättä vuotta putkeen saman joululahjan, mutta mikä lahja se onkaan! Tämä työkalu pelastaa sinut tuskanhien keskeltä sekä tarjoaa koko vuoden edestä inspiraatiota ja keskusteluaiheita brändisi pureskeltavaksi.

Somekalenteri on sisältöjen suunnittelussa sekä tuotannossa korvaamaton apuväline, sillä se kerää yhteen brändillesi tärkeimmät erityispäivät ja tapahtumat. Kalenteria selaamalla saat apua paitsi somesisältöjen, myös laajempien sisältökokonaisuuksien suunnitteluun. Älä siis anna nimen rajoittaa luovuuttasi, vaan käytä kalenteria rohkeasti kaikkialla!

Mitä Somekalenteri 2019 tarjoaa?

Ennen kuin alat rapistelemaan lahjapapereita, muutama pikahuomio tämän vuoden kalenterista, erityisesti ensilataajille:

  • Somekalenteri on luotu helpottamaan sisällönsuunnittelijoiden ja muiden markkinointimyyrien arkea. Sen tarkoitus on toimia apuna ja inspiraation lähteenä, kun suunnittelet brändisi sisältöjä niin kuukausi- kuin vuositasolla. 
  • Nimestään huolimatta Somekalenteri siis soveltuu moneen muuhunkin kuin somesisältöjen suunitteluun – käytä sitä rohkeasti!
  • Kalenteria hyödyntäessä on aina hyvä pitää mielessä yrityksen markkinointistrategia sekä brändin tone-of-voice. Niin saat poimittua mukaan suunnitteluun juuri teille parhaiten sopivat päivät ja tapahtumat.
  • Jos jäät pohtimaan mitä jokin erityispäivä tarkoittaa, saat siitä kätevästi lisätietoa klikkaamalla tapahtumaa (iCal & G-kalenteri) ja sen sisältämää linkkiä.

Tänä vuonna halusimme myös lisätä pienen extran kaikille kilteille markkinoijille: jokaisen kuukauden ensimmäiseltä päivältä löytyy lyhyt kooste siinä kuussa pinnalla olevista teemoista ja puheenaiheista. Klikkaa siis iCalissa tai G-kalenterissa tapahtuma auki niin pääset käsiksi uuteen sisältöön!

Pidemmittä puheitta, lataa Somekalenteri 2019 ja käy ensi vuoden sisältöjen kimppuun! 🎁

LATAA SOMEKALENTERI 2019

Subscribe to Email Updates