Haemme nyt maaliskuussa alkaviin trainee-ohjelmiimme digitaaliseen viestintään intohimoisesti ja uteliaasti suhtautuvia harjoittelijoita. Olet joko vastavalmistunut tai valmistumassa oleva ja haluat työskennellä Suomen parhaassa digimarkkinointiin erikoistuneessa markkinointiviestintäyrityksessä.*

Trainee-ohjelmien kesto on 6 kk, 6.3.–1.9.2017. Tavoitteenamme kuitenkin on tarjota traineelle vakituista työtä jakson päättymisen jälkeen.

Maaliskuussa alkaa kaksi ohjelmaa:

Trainee, sisällöntuotanto

Trainee-ohjelmamme kasvattaa sinusta sisällöntuotannon spesialistin. Opit suunnittelemaan sisältökonsepteja osana asiakkuustiimiä, tuotat ja julkaiset sisältöä sosiaalisen median kanaviin ja olet mukana tuottamassa tekstejä kampanjoihin ja kampanjasivustoille.

Opit toteuttamaan markkinointiviestintää käytännössä ja pääset myös tutustumaan strategia- ja konseptointityöhön.

Kysymyksiä? Soita: Head of Content, Stina Varkkola, 040 506 3108 joko 19. tai 24.1. klo 14–16.

Trainee, media ja analytiikka

Trainee-ohjelman myötä sinusta kasvaa Digitaalisen mainonnan suunnittelun ja toteutuksen ammattilainen, hallitset niin sosiaalisen median kanavat kuin display- ja videomainonnankin. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan digitaalista markkinointia eri kanaviin ja opit raportoimaan sekä analysoimaan tuloksia ja kehittämään toimintaa sen perusteella.

Kysymyksiä? Soita: Head of Media & Analytics, Olli Pohjanlehto, 050 466 6110 joko 19. tai 24.1. klo 14–16. 

Työ on kokopäiväistä (37,5 h / vk) ja harjoittelujakson palkka 1 200 € / kk. Tarjoamme lisäksi aamupuuron, huippukollegat ja yhteisöllistä liikuntaa #DingleFit -tyyliin.

Haku:

Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen rekry@dingle.fi 31.1.2017 mennessä. Kerro viestin otsikossa kumpaan ohjelmaan olet hakemassa, joko “Trainee, media ja analytiikka” tai “Trainee, sisällöntuotanto”.

Haastattelut järjestämme 6.–10.2. ja työt alkavat maanantaina 6.3.

*M&M Maine 2016

 

Subscribe to Email Updates