Uuden vuoden myötä myös suositun Somekalenterimme päivitys on vihdoin valmis.
 
Kiitos kaikille, jotka antoivat kalenterista palautetta viime vuonna. Toiveitanne on kuunneltu ja Somekalenteri astuukin nyt uuden vuoden pelikentälle vahvempana, kauniimpana ja luotettavampana kuin koskaan ennen! (lue: viimeksi)

Uutta vuoden 2017 kalenterissa:

1) Vähemmän hälinää, enemmän asiaa

 
Viime vuonna mukana oli runsas kirjo erilaisia enemmän ja vähemmän tunnettuja merkkipäiviä Suomesta ja maailmalta. Tänä vuonna erilaisten merkkipäivien määrää on karsittu rankalla kädellä ja ankaran seulan läpi tämän vuoden painokseen kelpuutimme mukaan vain päivät, jotka ovat relevantteja myös Suomessa.

2) Lisää taustatietoa

 
Koska digitaalisuus on kuulemani tiedon mukaan huudossa ilmeisesti myös vuonna 2017, digitaaliseen päivitykseen on lisätty mukaan myös linkit, joista löytyy taustatietoa kyseisestä tapahtumasta tai merkkipäivästä.
 
Pidemmittä puheitta, tässä se on:

Lataa Somekalenteri 2017
 
Näillä sanoin toivotan kaikille sisällöntuottajille, markkinoijille, suunnittelijoille tai muuten vain kalenteriuskovaisille oikein hyvää, ajantasaista uutta vuotta!
 
Palautetta tai infoa puuttuvista päivistä voi laittaa tuttuun tapaan tänne päin tweettaamalla suoraan minulle @Sanna_Lii tai Dinglelle @dingletweet.
 

 

Subscribe to Email Updates