Somenews on kuukausittainen katsaus sosiaalisen median tärkeimpiin uudistuksiin. Lue blogi ja nappaa parhaat ominaisuudet brändisi käyttöön.

somenews_dingle_instagram_hashtag

Paranna yrityksesi Instagram-näkyvyyttä bioon liitettävillä hashtägeilla

Sano hyvästi pelkille tekstintäyteisille Instagram-kuvauksille! Nyt voit lisätä bioosi linkkejä ja hashtägejä, joista profiiliisi saapuvat käyttäjät voivat klikata suoraan yrityksesi sisältöihin.

Hashtägin avulla voit ohjata vierailijat suoraan esimerkiksi brändin omiin hashtägeihin tai käyttäjien jakamaan sisältöön. Tämä parantaa brändin löytyvyyttä, sekä mahdollistaa siihen liittyvien sisältöjen esiin nostamisen entistä tehokkaammin.

Instagramin ostotägi-ominaisuus saapui Eurooppaan 

Instagram laajentaa ostotägit viimeinkin Yhdysvaltojen ulkopuolelle. Vaikka vielä ominaisuutta ei päästä hyödyntämään Suomessa, antaa sen saapuminen Eurooppaan toivoa siitä että se joskus saadaan meillekin.

Tuore ominaisuus tarjoaa kuluttajalle mahdollisuuden siirtyä tuotteen ihailemisesta yrityksen verkkokauppaan sekä tuotteen ostoon vain yhdellä klikkauksella.

Ostotägeihin voi myös lisätä tuotteen hinnan ja perustiedot: tämä nopeuttaa ostopäätöksen tekemistä ja lisää liikennettä yrityksen sivuille. Ominaisuus sopii erityisesti muotiin ja sisutukseen keskittyville brändeille.

somenews_dingle_ostotägi_instagram

LinkedIn toi filtterit ja tekstit videosisältöihin

LinkedIn julkaisi uudet videofiltterit ja tekstityylit, joilla käyttäjät voivat piristää alustalla jaettavaa videomateriaalia. Koska LinkedIn on suunnattu ammattilliseen käyttöön, myös filtterit on muotoiltu teemaan sopiviksi.

Videofilttereillä voi esimerkiksi antaa Work High Five –läpyn työkaverille, vaihtaa ideoita projekteihin Side Hustle –filtterillä, tai kertoa projektin uusimmat uutiset ”On the Air” –filtterin avulla. LinkedIn videofilttereiden avulla ihmiset jakavat ahkerammin materiaalia niin  tapahtumista, projekteista kuin arkisestä työelämästäkin. Työnantajabrändäyksen näkökulmasta muutos on valtava, eli tieto tästä kannattaa jakaa myös kollegoillesi.

somenews_dingle_linkedin_videofiltterit

YouTube haastaa Facebookin ja Twitterin livestriimauksessa 

YouTube mahdollistaa nyt livestriimauksen ilman ylimääräistä streaming-ohjelmaa tai lisäasetuksia. Lähetyksen voi aloittaa simppelisti klikkaamalla "Go live" -nappia YouTube-otsikossa tai siirtymällä osoitteeseen youtube.com/webcam. Lisäksi LG, Motorola, Nokia ja Samsung –käyttäjät voivat livestriimata suoraan puhelimen oman kamerasovelluksen kautta.

Vaikka ero muiden alustojen vastaaviin palveluihin on minimaalisen pieni, houkuttelevaa livesisältöjen siirtämisestä YouTubeen tekee paitsi alustan valtavat päivittäiset käyttäjämäärät, myös mahdollisuus saada oma sisältönsä näkyviin käyttäjien älytelevisioissa. Tubesisältöjen katseleminen TV:n kautta on nimittäin tuplaantunut viimeisen vuoden aikana.

somenews_dingle_youtube_livestriimaus

Haluatko pysyä ajan tasalla tuoreimmista päivityksistä? Tilaa somenews niin lähetämme kerran kuukaudessa koosteen tärkeimmistä uudistuksista sähköpostiisi.

Tilaa somenews

Subscribe to Email Updates