Somenews kasaa kuukausittain yhteen brändeille tärkeimmät somekanavien uudistukset. Tilaa tulevat uutiset suoraan sähköpostiisi, ja pidä itsesi ajan tasalla.

LinkedIn panostaa B2B-videoihin
LinkedInin sponsoroidut päivitykset saapuvat pian saataville myös videomuodossa. Sponsoroitujen videopäivitysten myötä:

  • videoiden toisto uutisvirrassa alkaa automaattisesti
  • videoiden kohdentaminen oikeille kohderyhmille on aiempaa tarkempaa
  • pääset hyödyntämään LinkedInin mainostyökaluja, joiden avulla voit mm. ohjata liikennettä yrityksesi verkkosivuille, sekä kerätä laadukkaita liidejä toimintaankutsujen avulla

linkedin_sponsoroidut_videot_somenews

Eikä siinä vielä kaikki: toinen samoihin aikoihin saataville tuleva ominaisuus sallii natiivivideon lisäämisen yrityssivujen yhteyteen. Yritysprofiilissa näkyvälle paikalle sijoitettava video on hyödyllinen esimerkiksi työnantajabrändäyksen näkökulmasta.

fb_premiere_somenews-1

Nähdäänkö Facebookissa pian ennakkoon nauhoitettuja livelähetyksiä?

Videorintamalla jo reilusti ennen LinkedIniä kunnostautunut Facebook ei jää nytkään kehityksestä jälkeen. Palvelu testaa parhaillaan uutta formaattia, joka mahdollistaa sisällöntuottajille ja julkaisijoille etukäteen nauhoitettujen videoiden julkaisun livemateriaalin tapaan.

Vuorovaikutuksellisuuden elementti on näissäkin videoissa vahva, sillä käyttäjien kommentit ja reaktiot näkyvät reaaliaikaisesti lähetyksen aikana samaan tapaan kuin livevideoissa.

Instagram-tarinat piristyvät Q&A-tarroilla
Huhut kertovat, että Instagramissa kysymyksien kysyminen on pian todella yksinkertaista. Instagram-tarinoihin kaavailtavat Q&A -tarrat mahdollistavat käyttäjältä toiselle kysymisen ja vastaamisen vaivattomasti ja yksityisesti.

Instagram Poll -ominaisuudesta poiketen, Q&A-kysymykset kirjoitetaan avoimeen kenttään ja ne näkyvät vain tarinan julkaisijalle. Jos siis brändisi haluaa keskustella rehellisesti nuorempien kohderyhmiensä kanssa, on Instagram tulevaisuudessa siihen erinomainen kanava.

IG_Q&A_somenews
Haluatko pysyä kartalla uudistuksista jatkossakin? Tilaa someuutiset sähköpostiisi, niin lähetämme sinulle kuukausittain koosteen brändillesi tärkeimmistä somekanavien päivityksistä.

Tilaa somenews

Ps. Kuulitko jo, että Instagramin ostotägit ovat nyt saapuneet saataville myös Suomessa. Lue lisää ostotägeistä edellisen kuun someuutisista.

Subscribe to Email Updates